lunes, 30 de mayo de 2011

Pericos de Montmeló al XXIè Aplec

Diumenge 29 de maig de 2011, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va ser present al XXI Aplec de Penyes del RCD Espanyol, que es va celebrar a la localitat catalana de Castellar del Vallès. La delegació formada per Jaime, Rosa i Jaume va gaudir del dia d'espanyolisme per excel·lència, envoltats de més de 800 pericos més.
Només arribar, pels volts de les 9:30h, es va repartir l'esmorzar popular. Els autocars espanyolistes anaven arribant, i cap a les 10h hi va haver una exhibició de la Banda i Majoristes de Castellar del Vallès. Després de l'actuació, van arribar les màximes autoritats de l'espanyolisme, hi ha pogut començar la rua pels carrers del poble, encapçalada per les majoristes. Llavors va arribar l'hora del pregó, a càrrec d'Ernest Riveras, que va fer un grandíssim discurs ple de sentiment i de veritats. També van dirigir unes paraules l'alcalde de la localitat i Xavi Salvatella, director de comunicació del RCDE, davant l'actuació del Grup de Bastoners del poble. Després dels parlaments, els més de 800 pericos van recorre de nou els carrers de Castellar fins arribar al camp de futbol municipal del poble. Allí, en commemoració del centenari de l'equip local, es va disputar un partit de veterans entre el UE Castellar i el RCD Espanyol. Després del 0-4 a favor dels blanc-i-blaus, els pericos van dirigir-se a l'Espai Tolrà, on els esperava un bon dinar. Els Pericos de Montmeló van compartir taula amb representants d'Eternos Español, Col·lectiu Desgavell, Pericos Moteros i, curiosament, amb Alex Baldolini i la seva xicota. Entre el primer plat i el segon, es va fer un sorteig de material espanyolista entre els assistents. De postres, un gran pastís commemoratiu i, en acabar, tots els representants de penyes van anar pujant a la tarima per a recollir un curiós obsequi per part de la penya amfitriona: un saquet de mongetes del ganxet.
Alberto Ariza, president de la FCPE, i Daniel Sánchez Llibre, president del RCDE, van concloure la diada espanyolista amb els seus parlaments.
D'aquesta manera tan exitosa va acabar una jornada d'èxit rotund, en què es va viure i sentir espanyolisme al 100%.