jueves, 19 de mayo de 2011

Pericos de Montmeló, al lliurament del I Perico d'Or

Després d'assistir el passat divendres 19 de novembre de 2010 a la presentació del trofeu Perico d'Or-Ciutat de Montcada, com no, havíem de ser també al seu lliurament. I així va ser. Dimecres 18 de maig de 2011, a les 20h a la seu social de la PBB Montcada, una representació de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va ser al costat del guanyador de la primera edició del trofeu. El premiat va ser José Callejón, que va recollir el guardó just després dels parlaments de David Gerbolés, president de la penya amfitriona; del representant de l'Ajuntament de Montcada i Reixac; i de Salvador Fosas, tresorer de la FCPE. Tot plegat, amb el local de la penya de Montcada a rebentar de nens i nenes, de petits i grans que van voler fer-se fotografies i parlar amb Callejón.
El 8 perico, a més de fer-se la fotografia amb la Marta, el Daniel i el Jaime, va signar una postal dedicada a la nostra entitat.
Des d'aquestes línies agraïm novament la invitació a l'acte per part de la PBB Montcada, i animem a tots els pericos d'aquesta localitat vallesana a seguir formant part d'aquesta gran penya espanyolista, que de ben segur seguirà any rere any estant al peu del canó perico!