jueves, 20 de enero de 2011

Desplaçament a València amb la PBB Montcada

Els nostres grans amics de la PBB Montcada organitzen un desplaçament a València per a assistir al partit de la 27a jornada de Lliga entre el Levante UD i el RCD Espanyol, a l'estadi Ciutat de València. Per aquest motiu, i gràcies a l'acord amb la penya montcadenca, volem animar a tots els socis de la Penya Espanyolista Pericos de Montmelo a fer el desplaçament plegats, totes dues penyes unides.

Comptant que el partit fos dissabte 5 o diumenge 6 de març, el desplaçament aniria de la següent forma.

Sortiríem amb autocar cap a València dissabte 5 de març (hora encara per confirmar), faríem turisme per la capital valenciana, ens allotjaríem a l'Hotel Solvasa València (de quatre estrelles, situat molt a prop del port), esmorzaríem a l'hotel i assistiríem al partit. Un cop acabat l'encontre, agafaríem de nou l'autocar i posaríem rumb cap a casa, diumenge 5 de març.

Amb tot, i comptant reunir 50 persones per a omplir l'autocar, els preus per al desplaçament seran els següents:

Autocar (anada i tornada, i moviments dins València) + Estança 1 nit d'hotel + Esmorzar diumenge
  • -Adults = 60€
  • -Nens entre 5 i 12 anys = 60€ (depenent del nombre de nens, amb possibilitat de descompte)
  • -Menors de 5 anys = desplaçament gratuït
L'entrada a l'estadi Ciutat de València, tenint en compte que serà un desplaçament familiar al qual pot assistir gent no interessada pel futbol, anirà a part. Segons el conveni signat entre Levante UD i RCD Espanyol, el preu serà de 30€.

Podeu veure totes les característiques de l'Hotel Solvasa Valencia des d'aquest enllaç.

Si el partit fos dilluns 7 de març, el desplaçament quedaria automàticament anul·lat.

Tothom qui hi estigui interessat, ens ho ha de comunicar abans de divendres 4 de febrer perquè des de la PBB Montcada puguin confirmar el nombre d'habitacions que faran falta a l'hotel. Podeu fer-ho a través del correu electrònic pericosmontmelo@gmail.com o trucant al 696 39 14 20 (responsable de la nostra penya per l'organització del desplaçament).

Restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol mena de dubte. Esperem i desitgem comptar amb la vostra presència per un cap de setmana que promet ser divertit.