miércoles, 26 de enero de 2011

Canvi d'orientació de 23 Perico

La revista d'opinió i debat espanyolista 23 Perico ha decidit canviar la seva línia d'actuació i ja no es distribuirà als quioscs, i només es podrà adquirir per subscripció escrivint a 23perico@gmail.com o en venda directa en alguns actes organitzats per penyes blanc-i-blaves.

Aquesta publicació es podia adquirir fins ara en més de mig centenar de punts de venda, la majoria d'ells situats a la ciutat de Barcelona, però el proper número, el 13, ja no es podrà aconseguir per aquesta via.

23 Perico va néixer el juliol de 2007 i, des de la seva fundació, ha editat diversos números monogràfics, com els dedicats a l'emotiva resposta de l'afició blanc-i-blava després de la tragèdia de Dani Jarque i a la carrera esportiva de Raúl Tamudo i Iván de la Peña. Per les seves pàgines han passat personatges de la talla de Joan Collet, Daniel Sánchez Llibre, Jordi Puyaltó, Alberto Fernández Díaz, Anna Pruna, David Castillo, Rafael Metlikovez, Antonio Martín, Josep Maria Piera, Jordi Llopis i un llarg etcètera de personalitats vinculades a l'entorn perico.

El director de la publicació és Sergio Fidalgo i el redactor cap és Domènec Gómez. El seu web és http://www.23perico.blogspot.com/ i el seu telèfon de contacte el 656.688.325.

23 Perico


Us volem recordar que la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló està subscrita a 23 Perico i hi participa activament. Disposem dels seus números a la nostra biblioteca i, en cas que hi hagi persones interessades, com a penya podem encarregar comandes per als nostres socis. Us animem a què l'adquiriu i en feu difusió. És un mitjà més per a fer el nostre RCD Espanyol cada dia més gran.