jueves, 23 de diciembre de 2010

Recordatori de la Recollida de Joguines

Us recordem que els nostres companys pericos de la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac organitzen per tercer any consecutiu la recollida de joguines de Nadal, amb l'objectiu que cap nen i nena es quedi sense joguines en aquestes dates tan assenyalades.
Des de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló volem col·laborar-hi i ajudar-los a tirar endavant aquesta gran tasca solidària; per aquest motiu us animem a tots perquè rescateu aquelles joguines en desús que tingueu a casa, noves o usades, que encara són en bon estat, i les porteu al nostre local, que serà el punt de recollida de totes les vostres joguines al poble de Montmeló.
El termini per deixar les joguines al local es tancarà dimecres 29 de desembre, un dia abans que haguem de lliurar totes les joguines a la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac perquè les puguin repartir entre els seus nens i nenes més necessitats.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte; no dubteu a dirigir les vostres preguntes a pericosmontmelo@gmail.com