viernes, 31 de diciembre de 2010

Èxit de la III Recollida de Joguines de la PBB Montcada

Ahir, dijous 30 de desembre de 2010, la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac va organitzar el lliurament de totes les joguines recollides, a la Parròquia de Sant Joan de Montcada, a les 20:30h.
En aquesta tercera edició de la campanya Cap nen sense Joguines, s'ha batut tots els rècords, i s'han pogut recollir diversos centenars de joguines que Cáritas Montcada i Reixac repartirà entre els nens més necessitats. Una delegació de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, encapçalada pel Jaime (president), el Dani (secretari) i un dels socis més joves, el Jaume, hi va ser present, tot aportant diversos sacs plens de joguines que entre tots havíem anat recollint al nostre local. També ens van ajudar a aconseguir-ho, a més de totes les persones anònimes que van anar deixant les joguines, el Club Atletisme La Sansi, que ens va facilitar diverses bosses de joguines per a què les poguéssim lliurar.
Al final, tot un èxit de campanya, que la PBB Montcada i Reixac ens va voler agrair lliurant-nos una placa en record d'aquest acte.
Després del lliurament, vam poder gaudir entre la bona companyia dels montcadencs d'un bon pica-pica a la seva seu social, per a acabar de rematar una bona nit en clau blanc-i-blava.
Només ens queda felicitar altre cop la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac per aquest gran nou èxit solidari, animar-los a repetir aquest acte any rere any, i desitjar-los un molt Bon Any Nou!

Nota: fotografies extretes de www.sentimentperico.com

Podeu llegir més sobre aquest acte a:
-PBB Montcada
-Sentiment Perico
-PericosOnLine
-RCD Espanyol