domingo, 25 de abril de 2010

Pericos de Montmeló a Sant Jordi

Enguany, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha participat de tots els actes programats al poble per a celebrar Sant Jordi.

Divendres 23 vam muntar una parada a la Plaça de la Vila, just davant l'Ajuntament. Des de les 7:30h fins les 20:30h vam ser presents compartint plaça amb altres entitats del poble com l'Esplai o El Trencadís, amb botigues com Flors Arnau o Llibreria Guasch, amb exposicions, lliuraments de premis i espectacles. Vam oferir al públic un ventall de llibres i revistes espanyolistes. Entre d'altres, El cielo es blanquiazul, Con Dani y contra Dani, El sorpasso perico, RCDE la història en còmic, diverses edicions de la revista 23 Perico, i el nostre propi fanzine, Pericos de Montmeló. El balanç de la jornada va ser d'allò més positiu. Gairebé vam exhaurir el material, i tothom va poder gaudir del gran moment que viu la literatura blanc-i-blava.

Dissabte 24 també vam participar en l'ofrena floral a l'Església de Santa Maria de Montmeló, acte organitzat per l'Agrupa, Associació Cultural de Montmeló. L'ofrena va començar a les 18h, i va acollir un gran nombre d'associacions i entitats del poble. L'església era plena de gom a gom per a lliurar-li a Sant Jordi la seva pertinent ofrena floral. L'acte va comptar també amb el cant de la Coral de Montmeló i de l'Escola de Música municipal.

Podeu llegir-ne més a:
Sentiment Perico
Ajuntament de Montmeló
Mirall Digital