sábado, 18 de julio de 2009

Ubicació dels autocars de les penyes al nou estadi de Cornellà-El Prat

Avui, després de la reunió informativa que la FCPE ha celebrat a l'estadi de Cornellà-El Prat, hem conegut quina serà la ubicació definitiva dels autocars de les penyes els dies de partit. Tal i com es pot apreciar en el mapa adjunt, el carrer Albert Einstein i la Fira de Cornellà seran tallats al trànsit i el seu ús serà, exclusivament, d'aparcament vigilat per als autocars de les penyes. La distància entre el Gol Cornellà (ubicació de La Curva i de la zona de penyes) i la Fira és de 250 metres aproximadament. És a dir, els autocars de les penyes es convertiran, a partir d'ara, en el mitjà de transport més còmode, ràpid i que deixarà als socis més propers a l'estadi. Així que us animem a tots els socis a venir en bus amb nosaltres, ja que els penyistes serem uns privilegiats en la nostra nova llar pel que fa a accessos i aparcament.

Pel que fa al recorregut del nostre autocar fins arribar a la zona d'aparcament de l'estadi serà el següent: AP-7 i Ronda Litoral fins la sortida 609 (Polígon Industrial de Cornellà - Carrer del Mig).

Per acabar, comentar-vos que un cop finalitzada la reunió informativa, Alberto Ariza (president de la FCPE), Jaume Martínez (resposable de penyes del RCDE) i Pedro Tomás Boticario (cap de seguretat) han fet una visita guiada per l'estadi en la qual hi han pogut participat el nostre president José Manuel Acosta i el nostre tresorer Xavier Pérez. Han pogut visitar graderies, sala-auditori de premsa, sala mixta, vestidors... i terreny de joc i per les sensacions transmeses, l'estadi fa molt goig i ens farà viure grans moments.