miércoles, 8 de julio de 2009

Horari pel partit dels veterans del diumenge 19

Si no anem errats, el partit que disputaran els veterans del RCDE a l'estadi de Cornellà-El Prat com a prova pilot es jugarà a les 11h del diumenge 19 de juliol de 2009. Per aquest partit no muntarem autocar, però animem a tothom a què hi assisteixi.
Tothom qui vulgui anar-hi amb la Penya Espanyolista Pericos Montmeló, nosaltres arribarem a l'estadi de la següent manera:

1. Tothom qui vulgui queda citat a les 8:45h a l'estació de RENFE de Montmeló. Allà, agafarem el tren rodalíes de les 9:01h i arribarem a Sants a les 9:36h.
2. A l'estació de Sants de Barcelona canviarem d'andana, de la C2 a la línia C4, i agafarem el tren de les 9:43h direcció Cornellà.
3. Arribarem a l'estació de RENFE de Cornellà a les 9:52h.
4. Caminarem uns 10-15min des del Carrer de Pius XII, on està ubicada l'estació de RENFE de Cornellà, fins l'Avinguda del Baix Llobregat, on trobarem el nostre estimat estadi.

Calculem que serem a l'estadi al voltant de les 10:10h, per tant, tindrem uns 50min. per voltar, veure l'estadi, asseure'ns tranquilament i gaudir de l'ambient espanyolista del nou estadi de Cornellà-El Prat.