lunes, 13 de junio de 2011

Gran èxit del dinar de cloenda de temporada

Diumenge 12 de juny de 2011, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vam celebrar el dinar de cloenda de la temporada 2010/2011.

La diada va començar pels volts de les dues del migdia, un cop els seixanta-cinc assistents van ser als jardins del Centre Cultural La Torreta, on estava ubicada tota la infraestructura per tal de fer una bon dinar espanyolista. Les barbacoes coent la carn, les taules i les cadires preparades, les banderes penjades i la beguda ben fresca!
A més dels socis de la nostra penya, ens vam sentir tots molt ben acompanyats pels onze representants de la PBB Montcada i per Ramon Condal, representant de la penya El Perico Ferroviari, que ens van acompanyar en aquest important acte per la nostra entitat. Tots vam poder gaudir de la carn d'en Manils, la truita i les torrijas de la Trini, la coca de la Rosa i les rosquilles de la Loli. Tot això, després que es preparés la carn a la brasa amb molta dedicació, i regat amb un bon vi, una copeta de cava per brindar per la nostra entitat, cafès i licors.

En acabar de dinar, Jaime Pérez, president de la penya, va dir unes paraules d'agraïment a tots els assistents, i tot seguit es va passar a fer un sorteig de material espanyolista: gorres, clauers, bufandes, dessuadores i samarretes. I un cop els premiats van recollir els premis, un entretingut bingo va acabar d'amenitzar una gran jornada blanc-i-blava. Els nens i nenes van poder córrer i fer rodar la pilota als verds jardins del recinte, i els més grans van fer petar la xerrada sota un bon sol fins més enllà de les sis de la tarda.

Des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló volem expressar el nostre agraïment a tots els assistents al dinar, i cal destacar la presència de la PBB Montcada i la penya El Perico Ferroviari; a més de l'Assumpta, encarregada del Centre Cultural La Torreta que va ser sempre al nostre costat i ens va donar tota mena de facilitats perquè l'acte sortís d'allò més bé. Desitgem de tot cor que tothom passés un gran dia en clau blanc-i-blava.