domingo, 8 de mayo de 2011

Gran ambient a la VI Fira d'Entitats de Montmeló!

Dissabte 7 de maig de 2011, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va participar a la VI Fira del Comerç i d'Entitats de Montmeló. Des de les 10h fins a les 20h, vam tenir muntada una parada al carrer de Pompeu i Fabra, on moltíssimes persones van acudir per cercar tota mena d'informació sobre la nostra penya. També van tenir a la seva disposició gorres, bufandes i clauers del RCDE; samarretes, bufandes, pins, calendaris i fanzines de la nostre penya; llibres de temàtica blanc-i-blava, postals de jugadors... i un televisor que no va deixar durant tot el dia d'emetre grans moments històrics de l'Espanyol. A més, tots els nens que s'hi acostaven rebien un pòster espanyolista i caramels de regal. Tot això, sota una carpa que lluïa el nom de la nostra penya, i sota l'atenta mirada de dos maniquins espanyolistes. La gran sorpresa del dia la va protagonitzar el periquito, que va recórrer tota la fira fent les delícies dels més petits, traient un somriure als més grans, i fent-se desenes i desenes de fotografies amb els més curiosos i atrevits, fins i tot en altres parades d'entitats i empreses montmelonines, i amb coneguts polítics del poble.
Fora de la parada, com a una activitat dins el programa d'actes, Pericos de Montmeló va organitzar també el I Concurs de Tocs de Pilota. Va ser a la Plaça de la Vila on, a les 11:30h, diversos nens i nois van tenir l'empenta d'inscriure's i provar sort fent tocs amb una pilota. De tots els concursants, Jesús Hidalgo, amb un total de 66 tocs, en va ser el guanyador, i es va endur una copa i una pilota del RCDE com a premi, lliurat pel nostre president Jaime Pérez.
Volem fer saber també que el periquito va lliurar, al Banc d'Aliments de Càrites de Montmeló, una bossa ben plena d'aliments en nom de la nostra entitat; un gest més de solidaritat de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vers els més necessitats del poble.
Després de tota una jornada de promoció de l'entitat, des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló hem d'agrair a Alberto Ariza, president de la FCPE, que ens fes una visita i conegués una mica millor la nostra penya; també a la pròpia FCPE, que ens va facilitar molt material espanyolista, així com la disfressa del periquito i els maniquins; a Ràdio Marca i els seu programa Marca Espanyol, que va entrevistar el nostre president per a donar a conèixer la fira; al Club Atletisme Montornès, per cedir-nos la copa de guanyador del Concurs de Tocs; i a tots aquells qui han fet possible que la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló sigui present, un cop més, en un acte tan important com és la Fira del Comerç i d'Entitats de Montmeló, des de la bona organització de la UBCM, fins als pericos que van passar el dia atenent a la parada i organitzant els actes.

Galeria fotogràfica


Més a:
Vídeo de Revista Mirall
Galeria de fotos, Ajuntament de Montmeló