viernes, 17 de diciembre de 2010

Comunicat de la FCPE

Benvolguts penyistes,

Com bé sabeu, estem a hores de disputar el segon derbi al nou Estadi de Cornellà-El Prat.

La primera experiència a la nostra nova llar en partit amb el nostre màxim rival va ser tot un èxit en quant a ambient i animació, i ara ja sabem tots (nosaltres i els nostres rivals) què és el que podrem sentir aquest proper dissabte.

Des de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol volem fer una crida a tots el penyistes, socis i simpatitzants del RCD Espanyol perquè, des de la responsabilitat i bon comportament que sempre us ha caracteritzat, vingueu a l´Estadi amb les màximes energies per animar als nostres jugadors i amb tot el color blanc i blau que podeu donar (bufandes, samarretes, banderes...).

Tanmateix demanem a tots els pericos que col.laborin de manera activa en la creació del primer mosaic a tot l´Estadi que s´ha fet a Cornellà-El Prat, en el moment de la sortida dels jugadors.

Pel que fa al sector de penyes informem que haurà una sèrie d´iniciatives preparades pel partit, pregant als responsables que facin arribar a tots els seus socis la petició de col.laboració que un grup de companys de diferents penyes, coordinats per la FCPE, han treballat per aquest partit: en aquest sector haurà una important quantitat de banderes blanc i blaves i preguem que siguin onejades tal com els responsables els hi indiquin, especialment als moments que sigui necessària més animació. també s´han preparat pancartes amb lemes molta concrets que es mostraran en moments estratègics.

Tot el material que es veurà aquest proper derbi és propietat de la FCPE, és a dir, de totes les penyes i servirà per futurs partits. Per això preguem que el material sigui cuidat, i al final.litzar el partit, dipositat a l´espai de material de penyes.

Volem agrair per endavant la vostra col.laboració i especialment la feina dels nostres companys penyistes que han aportat les seves idees i el seu esforç.

Entre tots ajudarem al nostre equip a aconseguir la victòria contra els culés i deixarem ben palès, cridant als quatre vents, que CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB!!!

VISCA L´ESPANYOL!

Federació Catalana de Penyes del
RCD Espanyol de Barcelona