martes, 8 de septiembre de 2009

23 Perico nº9 Especial Dani Jarque

El número 9 de la revista 23 Perico està dedicat en exclusiva a la memòria de Dani Jarque, i a l'onada de solidaritat que va mostrar l'afició blanc-i-blava.
La primera meitat de la revista és un ampli reportatge fotogràfic, a càrrec de Carlos Mira, sobre la reacció dels seguidors pericos després de conèixer la tràgica notícia. Durant aquest recorregut visual s'aprecia la grandesa de l'espanyolisme, que va bolcar-se amb el seu capità.
A continuació es reprodueixen les portades més destacades de la premsa catalana i de la resta d'Espanya, en les quals es recull l'emotiva resposta de la massa social blanc-i-blava. Per acabar, diversos espanyolistes, com Alberto Ariza, Antoni Fernández Teixidó, Alberto Fernández Díaz, Carlos Marañón o Mikel Azkargorta, entre altres, expliquen els seus sentiments després de conèixer la notícia i mostren la seva solidaritat amb la família de Dani Jarque.

Des de la Penya Espanyolista Pericos Montmeló volem animar a tothom a comprar aquesta gran revista, ja que es tracta d'un exemplar únic que recull tot el que ha envoltat la tràgica mort del nostre etern capità, Dani Jarque.

Els punts de venta de la revista estan detallats a www.23perico.com i es pot sol·licitar escrivint a 23perico@gmail.com. El director d'aquesta publicació trimestral és el periodista Sergio Fidalgo. Per més informació sobre la publicació, truqueu al 656 68 83 25. No es ven a les botigues oficials del club