sábado, 5 de febrero de 2011

Presents a la reunió de l'ampliació de capital

Aquest matí de dissabte 5 de febrer de 2011, una delegació de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha estat present a la reunió informativa sobre l'ampliació de capital que la FCPE, l'APMAE i el RCD Espanyol han destinat a les penyes espanyolistes. A la Sala del President de Cornellà-El Prat, uns 130 espanyolistes d'unes 45 penyes hem pogut informar-nos sobre com es durà a terme l'ampliació, quins són els seus motius i objectius, i hem pogut intercanviar opinions al respecte. Els ponents de l'acte han estat els vicepresidents Ramon Condal i Sergio Oliveró, els consellers Emilio Gutiérrez i Josep Ramió, el coordinador de les penyes Jaume Martínez i Alberto Ariza, president de la FCPE.

Properament, es realitzarà tota una sèrie de reunions territorials per a arribar a cadascuna de les comarques que formen el territori català, amb la mateixa intenció d'informar, resoldre dubtes i animar la gent perquè sigui accionista del RCDE.

Com a darrer detall, volem recordar que l'ampliació de capital començarà el proper dilluns 7 de febrer, i que a la web del club, a partir d'aquest dilluns, estarà operatiu un microsite (www.rcdespanyol.com/ampliacio) amb tota la informació, documents per descarregar, procediment a seguir i totes les indicacions necessàries per a la compra d'accions.

La junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló resta a disposició dels socis de la nostra entitat per a informar-los i resoldre qualsevol mena de dubte que pugui sorgir en relació a l'ampliació de capital i la compra d'accions.