martes, 19 de octubre de 2010

Gran ambient al III Aniversari!

Els dos primers actes del III Aniversari de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ja s'han celebrat.
El passat dissabte 16 vam organitzar un torneig triangular de futbol entre les penyes de Montcada i Reixac, Pericos Moteros, i els amfitrions, Pericos de Montmeló, a les instal·lacions del CEIP Sant Jordi.
El primer partit va començar puntualment a les 10:30h. Enfrontava l'equip amfitrió amb la PBB Montcada i Reixac. Entre els primers riures, i després de jugar dues parts de 15 minuts, el resultat final va ser de 0-3, a favor dels visitants.
El segon partit va enfrontar Pericos Moteros contra Pericos de Montmeló, i la cosa no va anar gaire millor per a la nostra penya. El resultat de 8-1 ens deixava tercers del torneig. I encara sort que en Javi va poder marcar el gol de l'honor!
El tercer i darrer partit el van disputar la PBB Montcada i Reixac contra Pericos Moteros. Els Moteros van fer valer la seva força i el seu gran porter, i van endur-se el torneig en guanyar el partit per 3-5.
En acabar el torneig, al voltant de les 12:30h, les dutxes (encara que amb només aigua freda!) van fer el seu servei, i vam concloure el matí amb un bon piscolabis envoltats d'un ambient 100% espanyolista, sense oblidar-nos del lliurament de l'obsequi a totes dues penyes convidades. Moteros, montcadencs i montmelonins, una seixantena entre jugadors i espectadors, vam gaudir com mai de futbol i tiberi.

No volem acabar sense agrair a Jos Petit, director del PSP de Montmeló, la seva dedicació en el nostre acte; al CEIP Sant Jordi per deixar-nos les seves instal·lacions; a Jonatan Martínez, regidor d'esports de l'Ajuntament de Montmeló, la seva assistència a l'acte; i molt efusivament a les penyes de Montcada i Reixac i de Pericos Moteros, així com a tots els presents en general, per la seva gran col·laboració i per a fer-nos passar un matí tan esplèndid.


L'endemà, a l'estadi de Cornellà-El Prat, vam poder deixar la nostra empremta a la història de l'Espanyol. La placa amb l'escut de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va ser exposada amb totes les altres plaques de penyes, a l'entrada principal del nostre gran estadi. A més, el RCD Espanyol ens va atorgar el diploma acreditatiu de penya oficial. A l'acte, hi van assistir una vintena de socis de la penya, a més del president de la penya de Cornellà i de Jaume Martínez, i va acabar amb una visita al local de la Penya Espanyolista de Cornellà.

Tampoc volem acabar sense agrair la feina de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, gràcies a la qual tenim ara la nostra placa a l'estadi; a Jaume Martínez, coordinador de penyes; al president de la Penya Espanyolista de Cornellà, per convidar-nos a la seva seu; i en general a tots els nostres socis que hi van col·laborar.


Podeu llegir-ne més a:
RCD Espanyol
PBB Montcada i Reixac