miércoles, 8 de septiembre de 2010

Nota sobre el no tapament de rostres

Després de rebre diversos suggeriments i preguntes sobre el fet d'incloure fotografies de gent amb la cara descoberta al bloc de la penya, la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol explicar les seves raons per a no tapar els rostres de les persones a les fotografies.

Primer de tot cal saber que totes aquelles fotografies que es poden veure en aquest bloc i al grup del Facebook "Por un Montmeló blanquiazul" han passat un filtre, i només mostren activitats organitzades per la nostra penya o tot allò relacionat amb l'Espanyol i la penya. A més de fotografies que personalment ens envien els nostres socis i simpatitzants.

En segon cas, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló és una penya oficial del RCD Espanyol, censada a la Federació Catalana de Penyes del RCDE i amb número al Registre d'Entitats Catalanes. Per aquest motiu, no som cap penya il·legal, ultra o grup violent, i no ens hem d'amagar de res del què organitzem o d'actes que celebrem. Tots aquells llocs web que tapen els rostres de les persones entenem que ho fan perquè per alguna raó no volen que els identifiquin amb aquell col·lectiu o grup, i això pensem que no pot passar a la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló. No tenim res a amagar i no ens avergonyim de pertànyer a una penya espanyolista i que ens hi identifiquin.

Per aquests motius no es tapen els rostres de les persones que surten a les fotografies que es pengen al bloc i al grup del Facebook de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló. Si, tot i aquestes raons, hi ha persones concretes que no volen que se'ls reconegui a les fotografies i prefereixen que se'ls tapi la cara, lògicament ens ho han de fer saber i no tindrem cap problema en tapar-les-hi.

Junta
Penya Espanyolista Pericos de Montmeló