miércoles, 21 de julio de 2010

Pericos de Montmeló se suma a la protesta

La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, com a penya oficial del RCD Espanyol, se suma a la protesta en contra del pagament per a presenciar el XXXVI Trofeu Ciutat de Barcelona-Memorial Fernando Lara al nostre estadi de Cornellà-El Prat, que enfrontarà el proper dissabte 31 de juliol al RCD Espanyol i al UC Sampdoria. Donem ple suport als comunicats de La Curva i de la FCPE, aquest darrer, reproduït a continuació.

La Junta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, vol manifestar el següent respecte al fet que els socis hagin de pagar l’entrada pel partit RCD Espanyol – UC Sampdòria corresponent al 36è Trofeu Ciutat de Barcelona–Memorial Fernando Lara.

Com no pot ser d’altre manera i en defensa de les Penyes, dels socis i per sobre de tot del RCD.Espanyol, fem palès el nostre descontentament per la obligatorietat dels socis a pagar per presenciar el citat partit.


No comprenem com es va permetre (segons tenim entès) que l’anterior Director General signes amb Mediapro un acord que perjudica clarament al RCD Espanyol i a tots els seus socis.

No hauria de ser possible que un partit retransmès per televisió i que es juga en una data del tot desencertada, degut a l’inici i finalització de vacances per molta gent, sigui de pagament per aconseguir que la graderia estigui deserta amb un dubtós benefici econòmic pel Club i un nul benefici social degut a la projecció televisiva d’un Estadi buit, entre d’altres greuges.


Es evident que una afició que sempre ha estat recolzant de manera infatigable el nostre Club i el nostre equip tant en els bons moments com en els dolents, no mereix aquest tracte.


La FCPE demana al Club que faci tots els esforços possibles per reconduir i resoldre la situació creada amb Mediapro i aconseguir que es reconsideri aquesta postura, declarant aquest partit com de no pagament pels socis amb carnet renovat, tal com s’ha fet anteriorment.


Visca l’Espanyol


LA JUNTA de la FCPE