martes, 22 de junio de 2010

Èxit del dinar de cloenda de temporada

Diumenge passat, 20 de juny de 2010, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vam celebrar el dinar de cloenda de la temporada 2009/2010. Va ser al berenador Can Xec de Montornès del Vallès, on una seixantena de pericos vam passar un gran dia d'espanyolisme i d'esbarjo.
La primera delegació de la penya ja era al berenador de bon matí, encarregada de preparar-ho tot i deixar-ho enllestit per quan arribés tothom. Ens nens (i alguns de no tant petits) van poder gaudir jugant a pilota i corrent per la zona. Mentrestant, els més grans la feien petar recordant moment mítics de la temporada i pronosticant com anirà la propera, i els més manetes s'encarregaven d'anar fent el dinar. Tot i que no va ploure, el vent va ser constant durant tot el dia; va ser l'únic punt una mica negatiu de la jornada, ja que feia volar tot allò que hi havia a les taules. Després d'un bon i llarg dinar, les coques espanyolistes de la Rosa i les rosquilles de la Loli van posar-hi la cirereta. Tot seguit, un petit sorteig de cava i vi, i una bona estona d'acudits de la mà d'Isaac. D'aquesta manera vam fer el darrer dinar de la temporada, i ja només en queda l'organització del III Concurs de Dibuix i del Dia dels Pericos a les Piscines Municipals.

Des d'aquí, la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol agrair molt efusivament tota la feina feta pels integrants de l'entitat, així com la bona acceptació que va tenir aquest acte, amb pericos de Parets del Vallès, Granollers, Montornès, Barcelona... També volem tenir unes paraules d'agraïment per a la PBB Montcada i Reixac que, amb nou assistents, la ser l'única penya del Vallès que va participar en el nostre dinar. Com sempre, les penyes de Montcada i de Montmeló intentem fomentar tant com podem l'espanyolisme als nostres pobles, i ens donem suport mútuament per tal d'estar unides en una tasca tan gran i complicada com és representar el RCD Espanyol a Montcada i a Montmeló. Moltes gràcies a tothom!
Galeria fotogràfica del dinar de cloenda