lunes, 29 de marzo de 2010

Protagonistes a la web del club

La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló és protagonista hores d'ara a la web del RCD Espanyol, com a única penya espanyolista de Catalunya que organitza aquest viatge. Aquí podeu veure la notícia del nostre desplaçament a Getafe.

Com a informació general, i sense saber quants serem al final, podem avançar-vos que si no som suficients per a omplir un autocar gran (unes 50 places), aniríem amb un microbús (30 places), i el desplaçament sortiria per 60€. Si, pel contrari, fóssim al voltant de 50 persones per anar amb un autocar gran, el preu del viatge seria de 40€. L'entrada no és inclosa en cap dels dos casos.
Sortiríem des de Montmeló al voltant de les 7h del matí del diumenge 4, i tornaríem en acabar el partit. La data límit per a posar-se en contacte amb la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló és el proper dimecres 31.

Com bé diu la notícia, tothom qui hi estigui interessat, ha d'enviar un correu electrònic a pericosmontmelo@gmail.com o trucar al 696 39 14 20. Esperem poder arribar a un mínim d'interessats per a poder muntar un autocar, o en tot cas, un microbus, i ser presents al Coliseum Alfonso Pérez per veure el nostre estimat RCD Espanyol.
Us hi esperem!