martes, 9 de febrero de 2010

Pericos Montmeló a Madrid

Una delegació de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va ser present aquest cap de setmana passat a Madrid. En Mati, president, i el Dani, secretari, van lluir la nostra bufanda per tota la capital espanyola tant dissabte com diumenge. Primer, a l'acte del premi El Oso y el Madroño que la Peña Espanyolista de Madrid va oferir a Dani Jarque i que va recollir Màgic Díaz. Allí, en una sala de l'hotel on es concentrava l'Espanyol, van poder-se fer fotos amb David García, Daniel Sánchez Llibre, El Señor del Puro, Imma Casares, Fernando Marqués i Jordi Amat.
A continuació van assistir al 6è Cocido Madrileño que organitza la penya de la ciutat. A la nit, van ser presents també al Santiago Bernabéu per veure com l'Espanyol perdia per 3-0 davant el Real Madrid.
Per acabar, diumenge al matí van desplaçar-se fins a Vallecas, al Nuevo Estadio de Nuestra Señora de la Torre per veure com el RCDE femení derrotava el Rayo Vallecano per 0-2. Allí van poder-se fotografiar amb Jordi Lardín.
Va ser un gran cap de setmana de desplaçament, i en podreu saber molt més aquest mateix diumenge, quan sortiran a la llum tots els detalls (només els que es poden fer públics) del viatge. Estigueu alerta!