martes, 10 de noviembre de 2009

Per uns artistes urbans al pregó de la Festa Major

Des de fa un parell de setmanes, han aparegut adhesius enganxats en senyals de trànsit, tanques de publicitat, fanals, taulells d’anuncis, parets i tanques d’obra de tot el poble de Montmeló.
La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol felicitar els artistes d’aquesta obra; una entitat social com la nostra sap apreciar l’art i pensem que els artistes que tenen tantes inquietuds culturals han d’ensenyar al poble la seva obra. Es veu clarament que és una obra feta amb molta estimació i volen expressar els seus sentiments més purs, més nobles. És una obra que ensenya respecte i tolerància a qui no pensa com ells. Així és l’essència de l’art urbà, que el pot veure tothom sense haver de pagar entrada.
Hem de dir que també estem contents, ja que amb la pèssima situació econòmica el país, hi ha persones com ells que reactiven una economia tan deteriorada, i certes activitats econòmiques com és, en aquest cas, la indústria gràfica, que està passant per uns temps molt baixos, amb aquests adhesius se’ls dóna feina: tant al fabricant de tintes, com a qui fa el paper, a qui l’imprimeix, i per suposat, als operaris de l’Ajuntament de Montmeló que després han de treure’ls de les parets i de les senyals de trànsit, cometent un gravíssim atemptat contra la cultura que ens ensenyen aquests artistes urbans.
En els propers dies demanarem a l’Ajuntament de Montmeló que aquests emprenedors de l’economia local i, a la vegada, artistes urbans, puguin llegir el pregó de la Festa Major de 2010, ja que s’ho mereixen per la seva gran obra. Com a mínim així podran tenir un bon homenatge per part de la població de Montmeló.

José Manuel Acosta Mejuto
President de la Penya Espanyolista Pericos Montmeló
10 de novembre de 2009