lunes, 10 de agosto de 2009

Comunicat sobre la mort de Dani Jarque

La Penya Espanyolista Pericos Montmeló vol expressar la seva tristor i consternació per la mort de Daniel Jarque González, capità del primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol, que ens va deixar el passat dissabte 8 d'agost a l'edat de 26 anys. Aquesta malaurada pèrdua ha estat molt sentida per tot l'esport en general, tant per tota la família espanyolista, que l'ha viscuda directament, com per tants altres clubs i entitats que han mostrat el seu condol.

Volem fer arribar el pesam a la família Jarque González i a tota la família espanyolista que, des que es va conèixer la tràgica notícia, hem donat tantes mostres d'estimació pel nostre capità com hem pogut.

Dani Jarque, gran defensa en el camp i excel·lent persona fora dels terrenys de joc, ha deixat un buit als cors blanc-i-blaus que trigarà a omplir-se i, la seva pèrdua, una ferida que sempre perdurarà. Canterà i espanyolista de tot cor, Jarque sempre va defensar la samarreta blanc-i-blava amb entrega, honradesa i orgull cap a l'escut.

Des de la Penya Espanyolista Pericos Montmeló no volem acabar aquest comunicat sense agrair un i altre cop les mostres de condol que ens han arribat de la Penya Blaugrana de Montmeló, entitat del poble que, tot i la mútua rivalitat, s'ha solidaritzat plenament per aquesta gran pèrdua.

Jarque, sàpigues que tots els espanyolistes creiem que, des del cel, ens guiaràs sempre cap a la victòria.

Penya Espanyolista Pericos Montmeló