lunes, 22 de junio de 2009

Pericos Montmeló a la Final de la Copa de la Reina 2009

Ahir, diumenge 21 de juny de 2009, la Penya Espanyolista Pericos Montmeló va ser present a la Final de la Copa de la Reina que es va disputar a Saragossa. L'estadi municipal de La Romareda va viure un partit molt intens entre el Prainsa Zaragoza i el RCD Espanyol, que va acabar decantant-se per les blanc-i-blaves. El partit, que començava a les 12h sota un sol intens, es va posar en contra amb un gol de les aragoneses només cinc minuts després que l'àrbitre xiulés l'inici. No obstant això, les jugadores del nostre femení van saber reaccionar, i abans al descans ja guanyaven 1-3. La segona part va ser un monòleg perico, que va fer que l'Espanyol acabés guanyant el partit per 1-5 amb un gol de Mesi i quatre d'Adriana Martín. Entre els 7.000 espectadors que van presenciar la final hi havia cinc Pericos de Montmeló. La Marta, el Jaime, el Mati, el Jaume i el Dani es van desplaçar amb cotxe per veure el quart títol de la Copa de la Reina que aconseguia el RCD Espanyol.