lunes, 16 de febrero de 2009

Peregrinació a La Moreneta

Degut a la mala situació en què ens trobem tots els periquitos del món, i com a iniciativa de fe vers als nostres colors que defenem allà on anem, la Penya Espanyolista Pericos Montmeló organitzarà una peregrinació a Montserrat si el Reial Club Deportiu Espanyol salva la categoria i es manté un any més a Primera Divisió.

Ara mateix l'Espanyol té 18 punts després d'haver disputat un total de 23 partits, això ens deixa com a últims classificats, i en una situació precària. Les jornades van passant, i tots veiem com el nostre Mágico no aconsegueix guanyar. Ja sigui per mal joc, per mala sort, o pels pèssims àrbitres, el RCDE només ha guanyat 3 partits en tota la lliga i necessita 24 punts més (8 victòries) per no baixar.
És dur, però hem de tenir fe i creure en el nostre equip; estar més que mai al seu costat, anar cada partit a Montjuïc a deixar-nos la veu i desplaçar-nos per veure l'Espanyol a domicili. Si cal, els gols els farem nosaltres.
És tot un repte, i molt difícil, dels pitjors en què mai ens hem trobat, però "que ningú no ens dóni per morts".
Per tots aquests motius, des de Pericos Montmeló organitzarem una peregrinació fins a La Moreneta, Verge de Montserrat, un cop l'Espanyol s'hagi salvat matemàticament. Un desplaçament que servirà per ultrapassar fora de tota mida els nostres sentiments blanc-i-blaus. Serà una sortida massiva de tots els penyistes, a peu, descalços o fins i tot, pels més incondicionals, de genolls. Farem el que sigui pel nostre RCDE. Mourem cel i terra perquè ens mantinguem un any més a l'elit.
Tots junts... PODEM!