sábado, 6 de octubre de 2007

Penya Espanyolista Pericos Montmeló

Després de molt temps parlant-ne, uns quants pericos de Montmeló vam decidir donar un pas endavant i crear una penya espanyolista al nostre poble. D'aquesta manera vam anar per feina i, finalment, aquí estem. Aquest és l'inici d'una nova aventura, on l'únic que pretenem és gaudir junts amb els partits de l'Espanyol i fomentar el nostre sentiment cap a aquests colors al nostre poble. Som joves, amb moltes ganes de fer-ho bé i esperem donar guerra i fer-nos sentir.

Un cop fetes un parell de reunions, ja hem decidit quina serà la junta de la penya, en dues setmanes que portem de vida hem aconseguit 45 socis i seguim creixent. En els propers dies decidirem quin serà el nostre logotip, crearem una pancarta per dur-la als desplaçaments... La Junta de la penya està formada per:

José Manuel Acosta (President)
Alberto Pérez (Vicepresident)
Xavier Pérez (Tresorer)
Daniel Pérez (Secretari)
Isaac Gómez, Albert Pérez i Jaime Pérez (Vocals)
Ens reunim al bar "Capitán Lagarto", situat al Carrer de Vic nº7 de Montmeló, on veiem plegats els partits de l'Espanyol (tant els que juga fora, com els que juga a casa per a la gent que no pot anar a Montjuïc). Si vols fer-te soci, ho pots fer venint al "Capitán Lagarto".


A través d'aquest blog, pretenem donar-nos a conèixer una mica més i anar informant de les nostres activitats. Així que l'utilitzarem com a eina d'informació per a tots vosaltres. Això acaba de posar-se en marxa, així que el blog anirà patint canvis importants per tal d'anar-lo actualitzant i modernitzant-lo.


D'altra banda, cal comentar que estem estudiant si és viable montar un autocar per anar a Montjuïc cada 15 dies; de moment, la "prova pilot" es durà a terme el proper diumenge 21 d'octubre amb el partit Espanyol-Real Madrid. Els interessats poden apuntar-se acudint a la nostra seu.